Na een heerlijk lang weekend thuis met het vieren van mijn 17e verjaardag en het vieren van oud en nieuw zit het weekend er al bijna weer op. Vanavond ga ik weer terug naar Arnhem. Deze week heb ik nog geen school. Die begint volgende week weer. Morgen gaan we met z’n allen een nieuwjaarsdiner koken voor de ouders en vrijdag gaan we een leuke activiteit met de groep doen.

Deze week is al nummer 9, de tijd gaat gaat snel, helaas het herstel daarintegen wat minder. Ik heb gemerkt dat ik elke kleine positieve stap moet ervaren om zo de schouders er weer onder te kunnen zetten. Ik wil iedereen bedanken voor de berichtjes, kaartjes en smsjes van het afgelopen jaar; Dat was enorm hartverwarmend en daar zijn geen woorden voor!

Ik ga nog even genieten van de laatste paar uurtjes thuis, om morgen weer het avontuur in te stappen!

Veel liefs xxx

Evenna

Happy-New-Year-2013-HD-Wallpaper-6

aa510579e3

 

Advertenties

4 gedachten over “

 1. Lieve Evenna,

  We zijn weer terug van een heerlijk weekje Londen. Wel jammer dat we je verjaardag hebben gemist. Nogmaals van harte en voor het nieuwe jaar veel geduld, liefde, kracht en (in verband met je spreuk) veel zonneschijn gewenst. Succes met het koken voor je ouders. Verwen ze maar eens!

  Liefs en hartelijke groeten, ook van Gerard, Gert en Nick,

  Joanne

 2. Lieve Evenna,

  Wat hadden jullie gisteren heerlijk gekookt en het was reuze gezellig. Complimenten voor de groep: alles was tip top voor elkaar. Wel een heel lange dag……maar goed het was het waard! Jouw herstel verloopt dan misschien wel niet zo snel, maar echt hij is er wel degelijk. Probeer iedere positieve stap vooruit en verandering te benoemen of schrijf het gewoon op! Ze zijn er: wat al niet te denken van hoe je de feestdagen en de afgelopen twee weken bent doorgekomen; dat ging toch heel goed? Had veel slechter gekund moet je maar denken.
  Voor 2013 inderdaad de schouders eronder, dat moeten we allemaal met alles wat we doen en op ons pad komt….maar wel proberen met goed beleid die schouders eronder te zetten….:)…:) dikke kus van je mams, love you van papa…..en je weet het: We zijn trots op jou!

 3. Ha die lieve Evenna, fijn dat je goede dagen met je verjaardag en oud en nieuw hebt gehad. Nu weer aan de slag 🙂
  Dat vergt weer moed, maar je kunt het! Je geduld wordt danig op de proef gesteld, dat is niet gemakkelijk. Zet em op meisje, lieve groetjes van Corrianne.

 4. Hoi Evenna,
  Hoe gaat het nu? Weer een paar weken verder na je laatste berichtje. Heb ooit begrepen dat het 10 weken zou gaan duren, maar die zijn nu toch wel voorbij….. Je moeder vertelde dat het sporten voor jou erg belangrijk is. Als je thuis eens wilt hardlopen of mountainbiken of zwemmen, kun je hier ook altijd aankloppen. Daar ben ik altijd wel voor te vinden! Of op de maandagavond lopen bij Cialfo?? Veel stapjes vooruit gewenst!
  Liefs,
  Je achtertante of zoiets, Jolanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: